torsdag den 9. oktober 2008

Test: Har dit hjem god energi?


Kære kursist,
håber du har hygget dig med testens 15 spørgmål - og måske fået inspiration til at indføre nye elementer - eller vaner - i dit hjem.
Husk, at det KUN er en test, der giver et TILNÆRMELESESVIS billede af din AKTUELLE situation:-)
Der er ikke noget, der er "bedre end" eller dårligt ...det er blot et billede på dit "nu".

Har du flest A'er, B'er eller C'er?

Hvis du har flest A'er:
Du og dit hjem trænger til mere opmærksomhed og kærlighed. Du har glemt eller overset vigtigheden af at have et nærende hjem. Hvis du ikke ændrer dine forhold nu, vil det påvirke din generelle livssituation og trivsel, dit helbred og din økonomi. Få evt. hjælp til at gøre noget ved situationen.

Flest B’er:
Du nyder at tage dig godt af dit hjem, men mangler tid eller inspiration til virkelig at skabe din helt egen oase. Prøv at være mere legende og mindre alvorlig, og vær ikke bange for, hvad andre tænker. Find evt. inspiration i magasiner, bøger og kurser.

Flest C’er:
Tillykke! Du elsker dit hjem – og dit hjem elsker dig. Dit hjem oser af god energi og reflekterer på smukkeste vis din unikke personlighed. Du ved, at det kræver en daglig indsats at skabe et elskeligt hjem. Du nyder det og gør, hvad du kan, for at forvandle eventuelle minussider til plussider. Fortsæt det gode arbejde!

©Ranvita

1 kommentar:

grete sagde ...

Jeg har i forskellige spirituelle sammenhænge oplevet at synge/chante sammen med en stor gruppe mennesker - sidst til koncerten med Deva Premal og Mitten i KBH. Jeg ELSKER det, bliver høj og lykkelig. Er der nogen som kender en gruppe jeg kan blive medlem af ? Det er ikke helt det samme at skråle alene hjemme til en CD :-) Glæder mig til at se jer snart igen. Grete