torsdag den 13. november 2008

KIG I RODEKASSEN !


Har du noget du vil dele?
Et godt tilbud, en god idé, et pludseligt indfald?

Vi ses!

Tryk på "kommentarer" her til højre.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej alle

Jeg synes vi skulle få lidt gang i rodekassen :)

Det er jo helt vildt skønt og så fantastisk, at vi kan hjælpe og støtte hinanden på denne spændende rejse :)

Jeg har lige fundet bogen "Elsk det som er" af Byron Katie frem. Hun er bare fantastisk!! Så det er perfekt at jeg får læst den nu :)

Ud over det har jeg et spørgsmål :)

Jeg har to kæmpe store vinduer i hver sin ende af min lejlighed, som gør den meget lys, idet solen kan komme hele vejen fra spisestuen igennem stuen og ud igen. Det er jo dejligt med lys, men jeg er lidt bange for, at det vil betyde, at energien bliver for kraftig og at man derfor ikke kan slappe ordenligt af i stuen...!
Ud over krystaller og uroer ved vinduerne - er der så en måde man kan placere sine møbler på, som kan afhjælpe energimotorvejen?? eller evt. farver, former osv. man kan bruge??

Rigtig god weekend til jer alle :)

Mange kærlige hilsner
Neela

Anonym sagde ...

Så vidt jeg er orienteret er det ikke en god ide med krystaller i disse vinduer, da de jo forstærker energien - som du har rigeligt af i forvejen - måske heller ikke u-roer. Mon ikke der er u-roligt nok i forvejen ? Tæpper på gulvene bremser energien, spejle, planter, billeder som tager opmærksomhed bremser energi. Ting i vinduet, figurer eller store planter bremser... pøj, pøj med det :-) Grete

Anonym sagde ...

Jeg har lavet en gruppe på Facebook "Feng Shui DK", hvis vi bliver hinandens venner kan vi let se om hinaden er på. Det er en åben gruppe så alle kan skrive og lægge billeder på - dvs ikke kun for Ranvitas gruppe men for alle med interessen :-)
Bedste hilsner Grete

Anonym sagde ...

Tusind tak for hjælpen :)

- og super initiativ med facebook-gruppen. Jeg melder mig på med det samme :)

Rigtig god søndag :)

Mange kærlige hilsner
Neela

Anonym sagde ...

Jeg har netop modtaget en invitation fra en hjemmeside som hedder Feng Shui DK det sammen som jeg havde kaldt vores :-) Så vi må lige finde på noget andet. Jeg mangler et stort smukt billede/plakat til et meditaions område - dvs det ligger i min gang så der bliver ikke mediteret, men bare for at markeder området. Er der nogen som ved hvor man kan købe denslags ? Jeg forestiller mig et smuk blomster billede, en Budha, et bjerg eller andet...
Kh Grete

Anonym sagde ...

Kære alle.
Endnu et indisk julemarked:
http://www.cultureliving.dk/Julemarked_2008.html
Glædelig jul!
Kærlig hilsen
Birgitte

Anonym sagde ...

Kære alle

Tusind tak for en super inspirerende tirdagsdag i rigdommens tegn.

Der er MANGE fantastiske kup at gøre på:

www.lauritz.com

bl.a. indefor smykker, designermøbler og kunst :)

Mange glade solskinshilsner
Neela